Támogatóink

NEA ME BGA

nyiregyhaza-mjv-logo

1 szazalek

nemzetkozi sikerek

Kardvívó szakág PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 03. hétfő, 11:59

2012 szeptemberétől a kard fegyvernemmel bővült a vívószakosztály Pákey Béla vívó szakedző irányításával. A kezdéskor beiratkozott vívópalánták már túl vannak több házi bajnokságon és a Szatmárnémetiben megrendezett versenyen is szép eredményeket értek el a lányok és fiúk egyaránt. A 2014-es évtől bekapcsolódnak a hazai korosztályos versenyrendszerbe és indulnak a diákolimpián. A felkészítést Veres Amarilla edző segíti.
Párhuzamosan, folyamatosan kapcsolódnak be új gyerekek kezdő csoportjainkba. Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki egy lelkes, lendületes csapat tagja szeretne lenni!

Edzések:
H-SZ-CS: 17 órától a volt Benczúr Gy. Isk. (Kert köz 6.) tornacsarnoka
K: 16.30 Szent Imre Kat. Ált. Isk. kis tornaterem, csak az iskola tanulói számára.

Jelentkezés: Pákey Béla 20/925-6944

Részletek: www.nyirvivas.hu

kardvivas

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla és Tarjányi István újabb érmeket szerzett

roma bronz eleje nagy

roma bronz hata nagy

Veres Amarilla kerekes-székes vívónk újabb érmeket szerzett világversenyen. Rómában november 8-12. között tartották a sportág Világbajnokságát. Amarilla kard egyéniben és párbajtőr csapatversenyben lett bronzérmes. Párbajtőr egyéniben az 5. helyet szerezte meg.

Csapattársa Tarjányi István szereplése is sikeres volt, ő a párbajtőr csapat tagjaként 5. a kard csapat tagjaként 7. helyezett lett.
Mindkét sportolónak gratulálunk!

Bővebben...

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito

Dr. Szilágyi Jenő sporttevékenysége

szilagyi jeno eleje