Támogatóink

NEA ME BGA

nyiregyhaza-mjv-logo

1 szazalek

nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Létesítmény üzemeltetés
Létesítmény üzemeltetés PDF Nyomtatás E-mail
2013. december 12. csütörtök, 22:13

Másik fő feladatunk a Tiszavasvári úti sportlétesítmény színvonalas üzemeltetése a verseny – és a lakossági sport érdekében. A füves labdarúgó pályán öt klub összesen 47 bajnoki mérkőzést játszott és 171 edzést tartott. Ezen kívül helyszíne volt 15 edzőtábori napnak, 20 rendezvénynek, melyek között vasutas családi nap, testnevelés gyakorlati érettségi vizsga, utánpótlás labdarúgók és vívók családi napja, két iskola sportnapja, dobóatlétikai verseny, fogyatékkal élők megyei versenye, a Magyar Közút országos labdarúgó tornája és a MÁV Debreceni Igazgatóság területi labdarúgó döntője is szerepelt.

A füves labdarúgópálya karbantartására rengeteg energiát és pénzt fordítottunk. Ennek volt köszönhető, hogy a hónapokig tartó aszály ellenére megfelelő állapotban tudtuk tartani. Az öltözők és a kiszolgáló helyiségek színvonala, egészségügyi és higiénés állapota nem megfelelő. Saját erőből azokon érdemi változtatást végrehajtani nem tudunk.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla és Tarjányi István újabb érmeket szerzett

roma bronz eleje nagy

roma bronz hata nagy

Veres Amarilla kerekes-székes vívónk újabb érmeket szerzett világversenyen. Rómában november 8-12. között tartották a sportág Világbajnokságát. Amarilla kard egyéniben és párbajtőr csapatversenyben lett bronzérmes. Párbajtőr egyéniben az 5. helyet szerezte meg.

Csapattársa Tarjányi István szereplése is sikeres volt, ő a párbajtőr csapat tagjaként 5. a kard csapat tagjaként 7. helyezett lett.
Mindkét sportolónak gratulálunk!

Bővebben...

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito

Dr. Szilágyi Jenő sporttevékenysége

szilagyi jeno eleje