Támogatóink

NEA ME BGA

nyiregyhaza-mjv-logo

1 szazalek

nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Triatlon szakosztály
Triatlon szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. december 12. csütörtök, 22:05

Az idei évtől már nem egyedül Balogh Lőrinc képviseli az NYVSC-t a triatlon sportágban. Hozzánk igazolt Molnár Ádám. Ő nem Nyíregyházán él, általában nem együtt edz a két sportoló. A versenyekre alkalmanként együtt utaznak és ott segítik egymást. A hazai versenyeken kívül Molnár Ádám 6 ausztriai eseményen is rajthoz állt, és szinte mindegyiken érmes helyen végzett. Lőrincnek nem sikerült ilyen jól az első félév. A Tisza Triatlon évadnyitó nagydíjon még 6. lett, utána viszont két versenyt is feladni kényszerült betegség, valamint műszaki hiba miatt.
Mindkét sportoló kitűnően szerepelt viszont a sprint távú Magyar Bajnokságon, ahol Balogh Lőrinc bajnoki címet szerzett, Molnár Ádám pedig a negyedik lett.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla és Tarjányi István újabb érmeket szerzett

roma bronz eleje nagy

roma bronz hata nagy

Veres Amarilla kerekes-székes vívónk újabb érmeket szerzett világversenyen. Rómában november 8-12. között tartották a sportág Világbajnokságát. Amarilla kard egyéniben és párbajtőr csapatversenyben lett bronzérmes. Párbajtőr egyéniben az 5. helyet szerezte meg.

Csapattársa Tarjányi István szereplése is sikeres volt, ő a párbajtőr csapat tagjaként 5. a kard csapat tagjaként 7. helyezett lett.
Mindkét sportolónak gratulálunk!

Bővebben...

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito

Dr. Szilágyi Jenő sporttevékenysége

szilagyi jeno eleje