Támogatóink

NEA ME BGA

nyiregyhaza-mjv-logo

1 szazalek

nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Női labdarúgó szakosztály
Női labdarúgó szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 18. hétfő, 00:13

Női csapatunk a 2012/2013-as idényben a megyei Igazgatóság által szervezett keresztpályás bajnokságban vett részt, amelyet torna rendszerben bonyolítottak le. A nyolccsapatos mezőnyt hét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és egy Hajdú-Bihar megyei együttes alkotta. Csapatunk szervezési hiba miatt az első két fordulóról lemaradt. A harmadik fordulótól kezdve egy döntetlen kivételével valamennyit megnyerte csapatunk, mely végül a második helyet szerezte meg.
A játékosok heti három edzésen vettek részt, melynek eredményeként fejlődésük minden téren látható. Többen közülük alkalmassá váltak arra, hogy magasabb bajnoki osztályban folytassák a sportolást, ők átkerültek a Nyírség Női Sport Klub csapatába.
Ez utóbbi ok, és a továbbtanulások miatt gyökeresen megváltozott a csapat személyi összetétele. Módosultak a bajnokság lebonyolításának szabályai is, a 2013/14-es szezont már háromnegyed pályán, heti bajnoki fordulók keretében rendezték. A megfiatalított csapatunk a 9 csapatos mezőny 6. helyén áll, mérlege 2 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség.
Az utánpótlásról a szakvezető folyamatosan gondoskodik, így a csapat működése a távlatokban is biztosított.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla és Tarjányi István újabb érmeket szerzett

roma bronz eleje nagy

roma bronz hata nagy

Veres Amarilla kerekes-székes vívónk újabb érmeket szerzett világversenyen. Rómában november 8-12. között tartották a sportág Világbajnokságát. Amarilla kard egyéniben és párbajtőr csapatversenyben lett bronzérmes. Párbajtőr egyéniben az 5. helyet szerezte meg.

Csapattársa Tarjányi István szereplése is sikeres volt, ő a párbajtőr csapat tagjaként 5. a kard csapat tagjaként 7. helyezett lett.
Mindkét sportolónak gratulálunk!

Bővebben...

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito

Dr. Szilágyi Jenő sporttevékenysége

szilagyi jeno eleje