Támogatóink

NEA ME BGA

nyiregyhaza-mjv-logo

1 szazalek

nemzetkozi sikerek

NYVSC  >  Szabadidősport szakosztály
Szabadidősport szakosztály PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 18. hétfő, 00:13

A lakossági sport fejlesztéséhez elsősorban a Tiszavasvári úti létesítmény vonzóvá tételével tudunk hozzájárulni. A kondicionáló termünket az év szinte minden napján folyamatosan használták, annak eszközeit a tagdíjbevételből tudtuk karbantartani, javítani és egy-két darabbal gyarapítani. A rendszeresen kocogók száma némi növekedést mutat, tavasztól őszig pedig – főleg az iskolai szünet idején – megugrik, ami azt mutatja, hogy ennek a városrésznek is szüksége van jó színvonalú sportolási feltételekre. A létszám növekedésére kedvezően hat, hogy a pálya használatát továbbra is ingyen biztosítjuk mindenkinek.

Szakosztályunk részeként kezeljük a Triál szakágat, melyet egy ideje már Majoros János egyedül képvisel. A jó színvonalúnak tartott pályánkon rendszeresen edz, a versenyzéshez szükséges pénzügyi forrást saját zsebből, valamint sportági bemutatók bevételeiből teremti elő. A 2013. évi magyar bajnokság elit kategóriájában a II. helyet érte el.

Rajta kívül néhányan próbálkoztak ezzel a sportággal, de valószínű, hogy rendkívül költséges volta és veszélyessége miatt lemondtak a folytatásról.

 

Legfrissebb HÍREINK

Veres Amarilla és Tarjányi István újabb érmeket szerzett

roma bronz eleje nagy

roma bronz hata nagy

Veres Amarilla kerekes-székes vívónk újabb érmeket szerzett világversenyen. Rómában november 8-12. között tartották a sportág Világbajnokságát. Amarilla kard egyéniben és párbajtőr csapatversenyben lett bronzérmes. Párbajtőr egyéniben az 5. helyet szerezte meg.

Csapattársa Tarjányi István szereplése is sikeres volt, ő a párbajtőr csapat tagjaként 5. a kard csapat tagjaként 7. helyezett lett.
Mindkét sportolónak gratulálunk!

Bővebben...

NYVSC hírességei

tarjanyi vivas1Tarjányi István
1978 október 7-én születtem Kiskunfélegyházán, és egy kis faluban éltem Petőfiszálláson 17 éves koromig a szüleimmel. Egy nővérem van...

Bővebben...
 

Feri AttilaFeri Attila
(Románia, Marosvásárhely, 1968. szeptember 24.) magyar súlyemelő. Romániában ismerkedett meg a súlyemeléssel, klubja a Marosvásárhely SC volt...

Bővebben...

Online látogatók

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Húsz év piros-kékben

NYVSC book borito

Dr. Szilágyi Jenő sporttevékenysége

szilagyi jeno eleje